KARTAL BELEDİYESİ’NDEN MEME KANSERİ FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

Kartal Belediyesi; Kızılay Toplum Merkezi Ve Kızılay Kartal Hastanesi İşbirliği İle “Meme Kanseri Bilinçlendirme Ve Farkındalık Ayı” Kapsamında "Pembe Patika" Etkinliği Düzenledi.

BELEDİYELER 22.10.2021 22:54:00 0
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN MEME KANSERİ FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

Kartal Belediyesi; Kızılay Toplum Merkezi Ve Kızılay Kartal Hastanesi İşbirliği İle “Meme Kanseri Bilinçlendirme Ve Farkındalık Ayı” Kapsamında "Pembe Patika" Etkinliği Düzenledi. Meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleşen etkinlikte pembe maskeler, fularlar ve şemsiyeler taşıyan vatandaşlar, Neyzen Tevfik Meydanı’ndan Kartal Meydanı’na kadar yürüdü.

Aralarında Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın’ın da bulunduğu kalabalık topluluk, bando eşliğinde Neyzen Tevfik Meydanı’ndan başlayan ve pembe renkte kurdele resimleri ile boyanmış yoldan Kartal Meydanı’na doğru ilerledi. Pembe maske takarak boyunlarında pembe fularlar ile pembe şemsiye açan Kartallı kadınların büyük ilgi gösterdiği “Pembe Patika Yürüyüşü”, ilçe meydanına kurulan etkinlik alanında son buldu.

Prof. Dr. Alper Cihan, Erken Teşhisin Önemine Dikkat Çekti

Hazırlanan etkinlik alanında yerini alan belediye yöneticileri ve kadınlar burada gökyüzüne pembe renkli balonlar bıraktı. Pembe balonlarla ile süslenen alandaki etkinliklere ise Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Oktay Aksu, İmam Aydın, Bayram Ali Baştan, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, Kartal Belediyesi Meclisi Üyeleri ile Kartallı vatandaşlar katıldı.

Etkinlikler kapsamında kısa bir konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu, meme kanserinin, erken teşhis ile önlenebilir bir hastalık olduğunu vurgulayarak Kartal Belediyesi’nin bu konuda yapılan her türlü farkındalık çalışmasına destek verdiğini vurguladı. Aksu’nun konuşmasının ardından Kızılay Özel Kartal Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Prof. Dr. Alper Cihan, meme kanseri ve erken teşhis konularında hayati bilgiler verdi.Konuşmasında kendi kendine muayene ile ilgili pratik bilgiler de veren Cihan’a; Başkan Yardımcısı Aksu, katkılarından dolayı kartal heykelciği takdim etti. Ödül töreninin ardından kürsüye erken teşhis ile meme kanserinden kurtulan Nihan Türkoğlu çıktı ve yaşadığı süreci anlattı. Meme kanseri ile ilgili bilgilerin yer aldığı video gösteriminin ardından vatandaşlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

 

İlginizi Çekebilir

FINDIKLI MAHALLESİ’NDE DİYAR MAR DERNEĞİ AÇILDI

ANAHTAR PARTİLİ KADINLAR BULUŞTU

EĞİTİMCİ-YAZAR OSMAN ÜNAL KARTALLI OKURLARIYLA BULUŞTU

BAŞKAN CİN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

KARLA YAĞIŞIYLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ORTOPLUS AYAK SAĞLIĞINI MALTEPE PARK AVM’YE TAŞIDI

AHMET ŞAFAK’IN YENİ ŞARKISI “SİLEMEZLER” DİNLEYİCİYLE BULUŞTU

SAVAŞIN GÖLGESİNDEKİ FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARA TEĞMEN BURAK EVİRGEN İLKOKULU’NDAN BİR PELUŞ UMUT

MALTEPE'DE GIDA DENETİMLERİ SÜRÜYOR

  • Pazartesi 12.8 ° / 10 ° false
  • Salı 14.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 11.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 19 10 3 6 14 36
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 8 6 5 13 29
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 19 6 4 9 2 27
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 19 4 5 10 0 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 4 8 7 -6 19
13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 4 8 7 -8 19
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 19 5 10 4 -14 19
15.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 19 2 14 3 -21 9