TUZLA’DA GENÇLİK KOŞUSU DÜZENLENDİ

Tuzla’da İstanbul’un Farklı Noktalarından Gelen 350 Sporcunun Katılımı İle Tuzla Belediyesi Gençlik Koşusu Düzenlendi.

YEREL YÖNETİMLER 25.05.2022 14:31:00 0
TUZLA’DA GENÇLİK KOŞUSU DÜZENLENDİ

Tuzla’da İstanbul’un Farklı Noktalarından Gelen 350 Sporcunun Katılımı İle Tuzla Belediyesi Gençlik Koşusu Düzenlendi. Tuzla Sahili’nden başlayarak 10 kilometrelik parkuru tamamlayan sporculardan dereceye girenlere ödüllerini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı verdi.Tuzla Belediye tarafından düzenlenen spor etkinliklerine bir yenisi daha eklendi. Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır ara verilen Gençlik Koşusu, bu yıl yoğun katılım ile gerçekleştirildi. İstanbul’un farklı noktalarından Tuzla’ya gelen 350 sporcu, 10 kilometrelik zorlu parkurda kıyasıya yarıştılar. Tuzla Sahilinden başlayarak parkuru tamamlayan sporculardan dereye girenlere ödüllerini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı verdi. Başkan Yazıcı, ödül töreni sonrasında sporcularla yaptığı görüşmede Gençlik Koşusu’nun yılda iki kere yapılacağını açıkladı. Başkan Yazıcı’nın bu açıklamasına sporcular alkışlarla destek verdi.

“SPORU TOPLUMDA SEVDİRMEK VE YAYGINLAŞTIRMAK BİZİM GÖREVİMİZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bütün sporcularımıza, katılımcılara teşekküre diyorum. Dereceye girenlerin ödüllendirildiği doğal olduğu bir yarışmaydı. Özellikle 19 Mayıs’ta yapılacak bu koşuların artık gelenekselleşeceğini belirtmek istiyorum. Bundan sonra hep beraber bu koşuları Tuzla’da geleneksel olarak yapacağız. Gerçekten bizim spor yapmak konusunda, koşuların, yürüyüşlerin topluma yaygınlaştırmak, sevdirmek ve sadece bazı branşlarda değil olimpik branşları da toplumda sevdirmek ve yaygınlaştırmanın bizim görevimiz olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Başkan Yazıcı, konuşmasının son bölümünde sporculara, ‘ 19 Mayıs koşusunun yanı sıra başka bir yarış istiyor musunuz?’ diye sordu. Sporcularda Başkan Yazıcı’nın bu sorusuna, ‘Evet’ diyerek cevap verdiler. Başkan Yazıcı,” Yılda 2 defa yapacağız. Tuzla halkı adına sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum. Her mahallede olmasa bile sahilde geleneksel olarak herkesin her hafta yürüdüğü bir alışkanlık oluşturmayı ve insanları spora teşvik etmek konusunda desteğini sizlerden rica ediyorum’ dedi.

 

İlginizi Çekebilir

YOL ARKADAŞIM MALTEPE” HER MAHALLEDE START ALDI

49 İLDE TEFECİLİK VE DOLANDIRICILIK OPERASYONU: 115 ŞÜPHELİ YAKALANDI

AK PARTİ MALTEPE İLÇE BAŞKANI SERKAN BAHADIR’DAN MAHALLE MUHTARLARINA ZİYARET

ADALAR BELEDİYESİ, TİLOS ADASI’NDAKİ ECO – ISLANDS TOPLANTISINA KATILDI

BİLGİÇ: “TÜRKİYE’DE BUGÜN 700 BİN ALZHEİMER HASTASI VAR; 2050’DE BU SAYI KATLANACAK.”

TRAKYA’NIN ASIRLIK GELENEĞİ: PAVLİ PANAYIRI 115. KEZ KAPILARINI AÇTI

MALTEPE BELEDİYESİ, FEYZULLAH MAHALLESİNDE SAHAYA İNDİ

MALTEPE BELEDİYESİ’NDEN AYDINEVLER MAHALLESİNDE GENEL TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

SİNİR SIKIŞMASI SADECE AĞRI DEĞİL: KALICI HASARA DA YOL AÇABİLİR

VPN KULLANIRKEN BİLMENİZ GEREKENLER

  • Perşembe 21.8 ° / 17.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 19.5 ° false
  • Cumartesi 24.2 ° / 18.5 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 5 10
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
8.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
9.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.Rizespor 4 1 2 1 -4 4
12.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
13.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
14.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
15.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
16.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 5 0 5 0 -6 0