Anahtar Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda kadınların bir araya geldiği anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. Kartal'da partiye üye olan kadınların katılımıyla düzenlenen yemekli çay organizasyonu, samimi atmosferi ve yüksek katılımıyla dikkat çekti. İlk kez hayata geçirilen bu buluşma, kadınların bir arada olma isteğini, dayanışma ruhunu ve ortak hedeflere duydukları inancı güçlü bir şekilde ortaya koydu.

Organizasyon boyunca salona hâkim olan sıcaklık, kadınların siyasette daha fazla söz alma arzusunu ve üretme heyecanını açıkça yansıttı. Katılımcılar yalnızca bir araya gelmekle kalmadı; düşüncelerini paylaşarak geleceğe dair umutlarını, sorumluluk duygularını ve birlikte yol yürüme kararlılıklarını da dile getirdi. Kadınların motive edici enerjisi, sürece katkı sunma isteği ve kararlılığı buluşmanın en dikkat çekici yönlerinden biri oldu.

Etkinlik, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Nihal Rana Eroğlu ve Büşra Koç'un özverili çalışmalarıyla organize edildi. İlçe Başkanı Yunus Şahin'in eşi Adile Şahin de organizasyona verdiği destekle, yalnızca bu buluşmaya değil, ilçe başkanı Yunus Şahin'in yürüttüğü siyasi çalışmalara olan güçlü desteğini de bir kez daha ortaya koydu. Adile Şahin'in bu duruşu, siyasette aile dayanışmasının ve birlikte omuz omuza yürüyebilmenin önemini vurguladı.Programa İl Kadın Kolları Başkanlığı temsilcilerinin de katılım sağlaması, buluşmaya ayrı bir anlam kattı. Gün boyunca yapılan sohbetlerde, kadınların parti çalışmalarına nasıl daha aktif katkı sunabilecekleri konuşuldu; karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Ortaya çıkan ortak irade, kadınların siyasette daha görünür, daha güçlü ve daha etkili bir rol üstlenmeye hazır olduğunu net biçimde gösterdi.Bu buluşma, Anahtar Parti çatısı altında kadınların yalnızca destekleyen değil; aynı zamanda yön veren, üreten ve geleceğe dair söz söyleyen güçlü bir irade olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.