Tarih: 11.10.2024 21:54

43 YILLIK DOSTLUK ESKİ FOÇA’DA PEKİŞTİ

Facebook Twitter Linked-in

Ege Üniversitesi (Dokuz Eylül Üniversitesi) İşletme Fakültesi 1982 mezunları, 43 yıllık dostluklarını Eski Foça’da, Adada Balık Restaurant’ta bir araya gelerek pekiştirdiler.

Hem keyifli hem de duygu dolu anlara sahne olan bu buluşmayı organize eden 1982 mezunları Bayram Demir, Ahmet Küçük ve arkadaşları duygularını şu şekilde ifade ettiler:

Bayram Demir: "Foça Adada Balık Restaurant’ta buluştuk, çok mutluyum. 43 yıllık dostluğumuzu pekiştirdik ve yad ettik. Tüm arkadaşlara en derin selam ve sevgilerimi sunarım."

Ahmet Küçük: "82 Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olarak her yıl geleneksel konaklamalı toplantımızın ikincisini Foça’da gerçekleştirdik. Bu organizasyonu Bayram arkadaşımla birlikte her yıl düzenliyoruz ve gerçekten arkadaşlarımızı 40 yıl sonra bir araya getirmek bizim için büyük mutluluk. Bu buluşmaların her yıl tekrarlanmasını istiyoruz."

Nihal Öztürk: "Merhabalar, arkadaşlarımla yemeğe son anda katıldım. Her şey çok güzel. İnşallah burada olmayan arkadaşlarımızla da görüşmek üzere, hoşça kalın, iyi akşamlar."

Sema Öztürk: "Yıllar sonra arkadaşlarımla birlikte olmanın mutluluğu, hatta sarhoşluğu içindeyim. Onları şu anda bu halleriyle görebilmek, ama gençlik yüzlerini hatırlamak çok güzel bir duygu. Mutluluğumu tarif edemem."

Nuri Dalma: "Bayram ve Ahmet ile uzun yıllar birlikte okuduk, birlikte  aynı okula gittik geldik, ama bu kadar samimi olamamıştık. Bugün çok daha güzel, çok daha duygusal. İnananın, Antalya’dan buraya gelmek zor olsa da dört gözle bugünü bekledim. Çok teşekkür ediyorum."

Sadık Erdem : "Evet, yine bir üniversite mezunları buluşmasındayız. Eski günleri yad ediyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Nevzat Zapçı: "44 sene sonra böyle bir ortamda olacağımı tahmin edemiyordum. Bulduğum arkadaşlarla tarif edilemez bir haz içindeyim. Allah herkese böyle bir günü yaşatsın."

Mehmet Minç: "Çok mutluyuz, 40 yıllık dostlar bir araya geldik. Bundan daha güzel ne olabilir? Eksik olan arkadaşlarımız var, inşallah bir daha ki toplantıda onları da bekliyoruz."

Cengiz Yenigün: "Eski arkadaşlarımla bir araya gelmenin keyfini yaşıyorum. Anılarımız var, hepsiyle çok güzel anılarımızı bugün konuştuk. 40 yıl öncesine geri döndüm, çok keyifliyim, teşekkür ederim."

Feridun Dürdar: "Her şey çok güzeldi. Bu organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkürler."

Kemal Ünal: "Bu güzel gecede bizleri bir araya getiren başta Bayram kardeşime teşekkür ederim. Çok güzel bir geceydi."

Özer Şener: "Selam dostlar, 45 yıl mı oldu bilmiyorum, ama çok uzun yıllar sonra birçok arkadaşımı yeniden gördüm bu gece. Bu, gerçekten çok kıymetli bir şey. Yeni arkadaşlık kurmak bizim için zor, ama eski arkadaşlıkları yaşatmak daha anlamlı ve daha kıymetli. O yüzden bugün buradayım, sevgili dostlarımla birlikteyim. Hepinizi seviyorum, gelen ve gelemeyen arkadaşlara selam olsun."

Gülay Çetinkaya: "Çok güzel bir gece, çok mutluyuz. Sizleri de aramızda görmek isteriz."

Nihal Bulmamış: "1978’de birbirini tanımayan gencecik insanlar bir araya geldi. Ülkenin zor günlerinde yedi bölüm arkadaşı ortak derslerde buluşuyordu. Beklenmedik olaylar arkadaşlığımızı pekiştirdi. Yıllar sonra bir araya gelip anılarımızı yad etmek belli bir yaştan sonra çok kıymetli. İyi ki varsınız, iyi ki bir aradayız. Gelecek yıllarda da sağlıkla bir arada olmayı diliyorum."

Nilgün Eren Ulu : "Yıllar sonra bu toplulukta yer almaktan çok mutluyum. Güzel günlerde eksilmeden, hep çoğalarak buluşmak dileğiyle hoşça kalın."

Nurten Tokdemir: "1978 yılında başlayan dostluğumuzu pekiştiren bu güzel geceyi organize eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —