Tarih: 24.09.2021 01:08

ATAŞEHİRDE’ BİR LEZZET ÜSSÜ KAFULİ BALIK RESTAURANT

Facebook Twitter Linked-in

Kafuli Balık  Restaurant, Ataşehir’da Tertemiz, pırıl pırıl  bir lezzet üssü. Mekanının işletmecisi Halil Demir ve ekibi kısa bir süre önce hayata geçirdikleri lezzet mekanlarında balık severlerin en çok tercih ettiği restaurantlar arasına girmeyi başarmış bir işletme.

Bir restaurantın marka olabilme hedefini gerçekleştirirken misyonlarının standart ürün, standart hizmet , temizlik ve hijyene önem verilmesi gerektiğini kaydeden Halil Demir  “Bizler sektördeki deneyimlerimizle ve tecrübemizle önce Sarıyer’de daha sonra Ataşehir’de hizmet vermeye başladık. Kafuli Restaurant olarak  ”Balık yemek bir kültür olduğu gibi, pişirmek ve sunumu da bir kültürdür. Balık yemeyi kültür edinmiş kişiler için Kafuli Balık Restaurant  olarak. Ailenizle birlikte hoş ve ferah bir ortamda vakit geçirirken, bir yandan da enfes balık  çeşitlerimizden     tadabilirsiniz”

Mevsimine göre deniz ürünlerinden oluşan menü seçenekleri arasında balık çorbası,lüfer,sarıkanat,çinekop,barbun,tekir,mezgit,uskumru,istavrit,hamsi,somon,levrek buğulama, Jumbo karides, kalamar ızgara,                                kalamar tava, midye tava,lakerda , salata çeşitleri, ve tatlı olarak da özel karışımla fırında hazırlanmış  helva yer alıyor.Fiyatı ve  oldukça ferah  lezzet mekanını şiddetle tavsiye ediyoruz.  

Adres:Atatürk Mah.Turgut Özal Bulvarı No:2/1 SKY Towers  Ataşehir/İstanbul

Tel:216  999 59 66

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —