Başkan Can Ildırı yaptığı açıklamada, Biz “Maltepe Ülkücüleri” olarak kimsenin tiyatrosuna da figüran olmayız. Ülkücü iradenin dışın da her hangi bir irade tanımayız.”dedi
Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı yaptığı açıklamada, Biz “Maltepe Ülkücüleri” olarak kimsenin tiyatrosuna da figüran olmayız. Ülkücü iradenin dışın da her hangi bir irade tanımayız.” dedi
Başkan Ildırı, ”Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli beyefendi Uluslar arası arenada ve ülkemiz sınırlarında hangi yapılarla mücadele ediyorsa bizler bulunduğumuz bölgede onların uzantıları ile mücadele ediyoruz. Bu anlamda her hangi bir derdi olmayanlar, bizimle aynı hassasiyeti taşımayan her dönemin “ESNAFLARI” küçük çapsızlar bir araya gelmişler Maltepe’de Cumhur İttifakında çatlak var görüntüsü vermeye çalışıyorlar.Farkında bile değilsiniz ama hepiniz birden açığa düştünüz.
Siz gidin! “Ağa babalarınız “ablalarınız” gelsin….! Zira siz bizim muhatabımız değilsiniz, seviyemizde değilsiniz, kıratımızda değilsiniz, kalitemizde değilsiniz.Biz abiler, ablalar diyoruz; ses çok kullanışlı aparatlarından geliyor…!
Biz Maltepe’nin sömürgeci baronları diyoruz, ses “piyonlarından” geliyor. Biz mazlumun mağdurun hakkı hukuku diyoruz ses bir şekil de gündem olmak isteyen “Başarısız katalog” mamüllerinden geliyor. Aklınızı başınıza alın abilerinize, ablalarınıza fazla güvenmeyin. Zira burası Pensilvanya değil! “Maltepe”.
Maltepe’de Milliyetçi Hareket Partisi adına söz söyleyebilecek “Tek” bir makam vardır…! O da Lider Devlet BAHÇELİ’nin bu bölgede ki yegane temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe Başkanlığı makamıdır. Bu bağlamda başında bir ülkücünün bulunmadığı her türlü organizasyona şüpheyle bakmak durumundayız. Biz “Maltepe Ülkücüleri” olarak kimsenin tiyatrosuna da figüran olmayız. Ülkücü iradenin dışın da her hangi bir irade tanımayız.