BAŞKAN KÖYMEN, BAŞIBÜYÜK'TE MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELEREK SORUNLARI DİNLEDİ

Başkan Köymen, “Başıbüyük Mahallemizde herkesin güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz,” dedi.

YEREL YÖNETİMLER 14.02.2025 23:42:00 0
BAŞKAN KÖYMEN, BAŞIBÜYÜK

Maltepe Belediye Başkanı Mimar Esin Köymen, mahalle toplantılarının on birincisinde Başıbüyük Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda, yaşam hakkı, güvenlik, barınma gibi temel önceliklere dikkat çeken Başkan Köymen, “Başıbüyük Mahallemizde herkesin güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz,” dedi.

Samsun Yakakent Dernekler Federasyonu binasında düzenlenen buluşmaya, Başkan Köymen'in yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri ve Başıbüyük Mahallesi Muhtarı Ayhan Karpuz da katıldı. “Maltepe’yi Birlikte Yönetiyoruz” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıya mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Mahalle sakinleri, kentsel dönüşüm, ulaşım, afet hazırlığı ve sokak hayvanları gibi çeşitli konularda sorularını ve taleplerini Başkan Köymen’e iletti.

Başıbüyük Mahallesi Muhtarı Ayhan Karpuz, toplantıda mahallelerinin ihtiyaçlarıyla ilgili talepleri sıraladı. Karpuz, Kayışdağı-Dudullu yolu üzerinde her yağışta trafik kazaları yaşandığını belirterek, bu sorunun çözülmesi için ikinci bir çıkış yolunun yapılması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, yollarda bakım, sivri kayaların yuvarlanma tehlikesine karşı önlem alınması ve sahipsiz köpeklerle ilgili tedbirler alınması gerektiğine dikkat çekti.

Kentsel Yenileme Süreci Devam Ediyor

Başkan Köymen, Başıbüyük Mahallesi’ndeki kentsel yenileme sürecinin sürdüğünü belirterek, Maltepe’deki kentsel dönüşüm alanlarında yürütülen planlama çalışmalarına yıllardır katkı sağladığını söyledi. Köymen, “Yaşam hakkı, korunma ve barınma hakkı en temel önceliğimiz. Başıbüyük’te herkesin güvenli bir yaşam sürdürebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz,” dedi. Ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile süregelen görüşmeleri ve yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.Başıbüyük Mahallesi’nin sorunlarını yakından takip ettiklerini belirten Başkan Köymen, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. 2006’dan bu yana yaptığım çalışmaların sonuçlarını görmek istiyorum ve bu alanda elimizden geleni yapacağız,” diye konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

SİBER DOLANDIRICILIK" OPERASYONLARINDA 39 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

MHP’DEN FINDIKLI VE AYDINEVLER’DE GÖNÜL ZİYARETİ

KARTAL’DA AFET KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

YAYALAR KAPALI SEMT PAZARI” TAMAMLANDI

MALTEPE ZABITASI’NDAN İŞGALLERE KARARLI MÜDAHALE

MALTEPE'NİN İKLİM DEĞİŞİLKİLİĞİ MASAYA YATIRILDI

BAKLAVANIN SAĞLIĞIMIZ İÇİN 6 FAYDASI

EĞİTİM-BİR-SEN İSTANBUL 4 NO’LU ŞUBE’DEN BÜYÜK TEŞKİLAT BULUŞMASI

ÜN: “BU FİYAT SÜTÜ DE ETİ DE BİTİRİR.”

KARTAL BELEDİYESİ’NİN YENİ ÇÖP TOPLAMA VE AKTARMA İSTASYONU HİZMETE GİRDİ

  • Pazartesi 2.2 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 3.8 ° / 2.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 7.8 ° / 3.7 ° false

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9