Tarih: 06.12.2020 16:31

CAN DOSTLARIMIZIN YANINDAYIZ!

Facebook Twitter Linked-in

"Sokaktaki Dostlarımızın Yaşamlarını En İyi Biçimde Sürdürmeleri İçin Gerekli Şartları Oluşturuyoruz."Belediyemiz, Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının tekrar başlamasının ardından sokakta yaşayan can dostlarımıza mama ve su desteği sağlamaya devam ediyor. Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, vatandaşlarımızdan gelen yaralı kedi ve köpek ihbarlarını da değerlendirerek can dostlarımıza anında müdahale ediyor; tedavilerini gerçekleştiriyor.
Hafta sonları tekrar başlayan sokağa çıkma kısıtlaması sonrası belediye ekiplerimiz de sokaktaki can dostlarımız için seferber oldu. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe geneline can dostlarımız için mama ve su kapları bıraktı. Ekiplerimiz ayrıca vatandaşlarımızdan gelen yaralı kedi ve köpek ihbarlarını da değerlendirerek Sokak Hayvanları Ambulansı "Mobivet" ile hızlı bir şekilde müdahale etti. Sokaktan alınan can dostlarımız Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimizde tedavi altına alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da şu ifadeleri kullandı: "Sokaktaki can dostlarımızı insani, vicdani ve kurumsal olarak sahiplenmek, onların varlıklarını kabul etmek ve asla ama asla şiddete geçit vermemek vazgeçilmez sorumluluğumuzdur. Hem canlılara yönelik şiddetin artan bir hal alması hem de pandemi nedeniyle sahipsiz kalmaları bizim Beşiktaş Belediyesi olarak kabul edeceğimiz bir durum değildir. Bunun için sokaktaki can dostlarımızı yalnız bırakmıyor; onların yaşamlarını en iyi biçimde sürdürmeleri için gerekli şartları oluşturuyoruz."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —