CHP MALTEPE ÖRGÜTÜ’NDEN KÖPRÜLERİN ÖZELLEŞTİRİLMESİNE TEPKİ
Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Kenan Otlu öncülüğünde, köprülerin özelleştirilmesine yönelik düzenlenen basın açıklamasına katıldı.
CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve İl Başkanı Özgür Çelik’in kamuoyuna hitap ettiği açıklamada, kamuya ait değerlerin özelleştirilmesine karşı güçlü mesajlar verildi.

Basın açıklamasında, köprüler başta olmak üzere kamuya ait stratejik alanların özelleştirilmesinin toplum yararına aykırı olduğu vurgulandı. CHP Maltepe Başkanlığı, kamusal hakların korunması, şeffaflık ilkesinin gözetilmesi ve halkın ortak değerlerine sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Başkan Otlu tarafından yapılan değerlendirmede, “Kamuya ait değerlerin özelleştirilmesine karşı; halkın yararını, şeffaflığı ve kamusal hakkı savunmaya devam edeceğiz. Köprülerimize ve halkın olan kamu alanlarımıza birlikte sahip çıkmayı sürdüreceğiz” denildi.CHP Maltepe Örgütü, önümüzdeki süreçte de kamu yararını esas alan çalışmalara aktif katılım sağlayacaklarını belirtti.
İlginizi Çekebilir
- Perşembe 13.8 ° / 8.2 ° false
- Cuma 17 ° / 8.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 13.7 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

