ERZİNCAN POLİSİ YÜREKLERİ ISITTI

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince “Bir çocuğun gözündeki ışık her şeye değer” düşüncesiyle özel öğretim gören öğrenciler ziyaret edildi.

TÜRKİYE GÜNDEMİ 11.10.2023 05:06:00 0
ERZİNCAN POLİSİ YÜREKLERİ ISITTI

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince “Bir çocuğun gözündeki ışık her şeye değer” düşüncesiyle özel öğretim gören öğrenciler ziyaret edildi.


Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Şehit Ahmet Aytekin Ortaokulu’nda özel öğretim gören öğrencilerle bir araya geldi. Polisler ile öğrenciler neşeli anlar geçirirken yansıyan sıcaklık adeta yürekleri ısıttı.Öğrencilere teşekkür edip başarılar dileyen Polisler, “Bizleri kabul ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Sevgili çocuklar, bizler sizinle engelleri aşıyoruz. Bugün sizlerden çok şey öğrendik, iyi ki varsınız. Emniyet güçleri olarak her daim yanınızdayız.” ifadelerine yer verildi.

 

İlginizi Çekebilir

GAZETECİ FATİH ALTAYLI GÖZALTINA ALINDI

BAKAN YERLİKAYA: BAYRAM TATİLİNDE 16 BİN 607 SÜRÜCÜYE TRAFİK İHLALİ İŞLEMİ YAPILDI

YERLİKAYA’DAN BAYRAM ÖNCESİ ÇARPICI UYARI: “YOLLAR KAVUŞTURMAK İÇİNDİR, AYIRMAK İÇİN DEĞİL!”

MUĞLA’DA KADINLAR UMMAHAN KORKUT İÇİN AYAKTA: ‘ÖLDÜRÜLMEYEN KADINLARIN ÜLKESİNİ KURACAĞIZ’

PTT AŞ, VATANDAŞLARA KOLAY VE HIZLI ÖDEME SEÇENEKLERİ SUNUYOR

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA: “SİBERAĞ-14 OPERASYONLARINDA 20 ŞÜPHELİ YAKALANDI”

2025 RESMİ TATİLLER VE İZİN HAKLARI

TÜRKİYE'DE YABANCI DİL EĞİTİMİNDE KALİTENİN YÜKSELTİLMESİ PROJESİNİN TANITIMI YAPILDI

ARSLAN, SURİYE'DE DEĞİŞEN DENGELER VE BÖLGESEL ÇATIŞMALARIN ANALİZİNİ MASAYA YATIRDI

İŞ PİYASASINDA ÇIKMAZ: KİMSE MEMNUN DEĞİL!

  • Perşembe 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli
  • Cuma 32.8 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.7 ° / 21.4 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.1. Takım 1 1 1 1 1 1
1.3. Takım 1 1 1 1 1 1