İMAMOĞLU: “AZERBAYCAN, BAKÜ; BİZİM İÇİN ÜLKEMİZİN BİR PARÇASI GİBİ”

İmamoğlu, “Bizim çok daha büyük, güzel ilişkilere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Başta İstanbul, Bakü veya diğer şehirler arasında hem iletişimi hem de iş birliğini büyütürsek, insanlarımızın daha sıcak diyalogları oluşur.

GÜNDEM 13.11.2024 23:21:00 0
İMAMOĞLU: “AZERBAYCAN, BAKÜ; BİZİM İÇİN ÜLKEMİZİN BİR PARÇASI GİBİ”

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakü Valisi Aziz Eldar Azizoğlu tarafından ağırlandı. Vali Azizoğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden İmamoğlu, “Bizim çok daha büyük, güzel ilişkilere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Başta İstanbul, Bakü veya diğer şehirler arasında hem iletişimi hem de iş birliğini büyütürsek, insanlarımızın daha sıcak diyalogları, daha kurumsal iş birlikleri olabilir diye düşünüyorum. Bu anlamda da hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi. 

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakü Valisi Aziz Eldar Azizoğlu tarafından makam odasında ağırlandı. Bakü Valiliği’nde gerçekleştirilen buluşmada İmamoğlu ve Azizoğlu, yönettikleri şehirler özelinde iş birliklerinin arttırılması yönünde görüş birliğine vardı. Vali Azizoğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden İmamoğlu, şunları söyledi: 

“AZERBAYCAN, BAKÜ; BİZİM İÇİN ÜLKEMİZİN BİR PARÇASI GİBİ”

“Azerbaycan, Bakü; bizim için ülkemizin bir parçası gibi…   Dolayısıyla birlikte olmak, birlikte konuşmak, iki devlet için çok kıymetli her daim. Tabii ki ülkemiz, hükümetler konuşacak ama esas şehirlerin konuşabilmesi daha değerli bence. Çünkü, her gün insanlarla birebir hizmet için koşturuyorsunuz; biz de… Bu yönüyle özellikle ziyaret etmek istedim. Bu arada, benim çok COP ziyaretim oldu. Gördüğüm en iyi organizasyon. Tebrik ediyorum hem sizi hem emeği geçen herkesi. Hem düzeni, nizamı; tertemiz. Her yönüyle çok güzel. Sabah bir konuşma düzenimiz vardı. Onu bitirip, sizi de ziyaret edip ondan sonra şehrimize döneceğiz. Ama öncelikle çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.”

“İŞ BİRLİKLERİNE HAZIRIZ”

“Bu arada 8 Kasım Zafer Günü’nüz kutlu olsun. Aynı zamanda bu Zafer Günü’nün özel bir tarafı, 10 Kasım'da değil de 8 Kasım'da olabilmesi. Konuşulup, karara bağlanması bizim açımızdan çok özel bir tercih. Çok teşekkür ediyoruz. Zaten her iki ülkenin yöneticileri, her daim birbirine ve hassasiyetle bakmıştır. Bu yönüyle ben de bu duygularla buradayım. Bizim çok daha büyük, güzel ilişkilere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Başta İstanbul, Bakü veya diğer şehirler arasında hem iletişimi hem de iş birliğini büyütürsek, insanlarımızın daha sıcak diyalogları, daha kurumsal iş birlikleri olabilir diye düşünüyorum. Bu anlamda da hazır olduğumuzu bilmenizi isterim.”

 

İlginizi Çekebilir

DEVA PARTİSİ’NDEN MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI ESİN KÖYMEN’E ZİYARET

BAŞKAN KÖYMEN: 'AÇILAN YOLDAN İLERLEMEYE DEVAM EDİYORUZ'

YETERLİ SIVI ALIMI TATLI KRİZLERİNİ AZALTABİLİR

DİYETİSYEN ESRA ÖZTÜRK “POPÜLER ZAYIFLAMA ÜRÜNLERİ NEDEN RİSKLİ?

DYT. YURTTADUR: “KÜÇÜK GÖRÜNEN BESLENME HATALARI, DİYABET KONTROLÜNÜ ZORLAŞTIRIYOR!”

DAHA SERİN, DAHA HIZLI VE DAHA VERİMLİ KABLOSUZ ŞARJ DÖNEMİ TÜRKİYE’DE BAŞLADI.

MAMÇU: “CİDDİ SONUÇLARA NEDEN OLABİLEN GRİP, SOĞUK ALGINLIĞI İLE KARIŞTIRILABİLİYOR! “

ÇEVRE BİLİNCİ KUŞAKLAR ARASI ETKİLEŞİMLE GÜÇLENİYOR

MALTEPE'NİN ŞAMPİYONLARINDAN ETKİLEYİCİ GÖSTERİ

BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİREN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ

  • Perşembe 13.3 ° / 9.5 ° false
  • Cuma 12.2 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 11.9 ° / 8.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8