Tarih: 20.05.2024 01:24

YARGI’ FİNAL GECESİNİN BİLET GELİRİNİ GENÇLERİN EĞİTİMİNE BAĞIŞLAYACAK!

Facebook Twitter Linked-in

Üç sezondur Kanal D ekranlarında Pazar gecelerine damga vuran Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘Yargı’, final gecesiyle de çok konuşulacak. 26 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek gecenin bilet geliri öncelik deprem bölgesindeki gençlerin eğitimi olmak üzere Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak. Biletleri satışa çıktığı anda tükenen geceye katılamasa da destek olmak isteyen seyirciler ‘Eğitime Destek Bileti’ satın alarak katkı sağlamaya devam ediyor. 

 3 sezona hikayesi, kadrosu ile yurtiçi ve uluslararası başarılarıyla damga vuran Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi, uzun yıllar unutulmayacak bir geceyle ekrana veda edecek.  26 Mayıs Pazar akşamı son bölümü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde büyük bir seyirci kitlesiyle izleyecek ekip gecenin bilet gelirini öncelik deprem bölgesindeki gençlerin eğitimi olmak üzere Türk Eğitim Vakfı’na bağışlayacak. Biletleri çıktığı gibi tükenen sürprizlerle dolu bu anlamlı gecede öğrencilerin eğitimine destek olmak isteyenler ‘Eğitime Destek Bileti’ satın alarak katkı sağlamaya devam ediyor. 

 Hem ülkemizden hem de yurtdışından yoğun ilginin olduğu bu ‘Eğitime Destek Bileti’ ile birçok gencin eğitimine katkı sağlanmış olacak. Siz de bu özel gecede gençlerin eğitimine Biletix üzerinden satın alabileceğiniz ‘Eğitime Destek Bileti’ ile katkı sağlayabilirsiniz. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —